VIDEO TUTORIALS

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Download

1. Selecteer het downloadpictogram () in de bovenste balk. how-to-download-gallery
  2. Vul je e-mailadres en de door de fotograaf verstrekte 4-cijferige download-PIN in. how-to-download-gallery-2
  3. Selecteer de grootte en sets van de foto's die je wilt downloaden, en klik op de knop Download starten. how-to-download-gallery-3
  4. Controleer je e-mail voor de downloadlink. Afhankelijk van het aantal foto's dat je downloadt, kan het even duren voordat de downloadlink is gegenereerd.

Al je foto's zijn ingepakt in een ZIP-bestand. Je moet dit ZIP-bestand uitpakken op de computer om de foto's weer te geven.

Windows-pc

1. Rechtsklik op het ZIP-bestand en selecteer Alles uitpakken in het menu.
  2. Selecteer een locatie, zoals je bureaublad, waarnaar de bestanden moeten worden uitgepakt.

Mac

1. Dubbelklik op het ZIP-bestand, en de afbeeldingen worden automatisch voor je uitgepakt.
  2. Geniet van je foto's!

Programma's van derden

Als je computer geen ingebouwde functie heeft, moet je een uitpakprogramma van derden downloaden. Als je een Windows-pc gebruikt, kun je 7-zip of WinRAR proberen.

De download-PIN is een 4-cijferig nummer dat is verstrekt door de fotograaf. Het is normaliter terug te vinden in de e-mail waarin je bent uitgenodigd om deze galerij te bekijken.

Als je foto's downloadt, wordt er gevraagd om een 4-cijferige download-PIN in te voeren.

what-is-download-pin

Als je de download-PIN niet kunt vinden, kun je contact opnemen met de fotograaf.

Favorite

1. Beweeg de muis over of vergroot de foto die je aan je favorieten wilt toevoegen. Klik daarna op de .GA-Create-step1GA-Create-step1.2
  2. Voer je e-mailadres in. Je e-mailadres wordt gebruikt om je favorieten in de toekomst op te halen.GA-Create-step2
  3. Selecteer de favorietenlijst waaraan je deze afbeelding wilt toevoegen. Als je meerdere lijsten hebt gemaakt, verschijnen deze hier.GA-Create-step3
  4. Je foto is nu gemarkeerd als favoriet.
  1. Klik op het -pictogram in de bovenste balk. how-do-access-favs
  2. Voer het e-mailadres in dat je eerder hebt gebruikt om de favorietenlijst aan te maken.
  3. Je moet nu zijn aangemeld bij je bestaande favorietenlijst.

Ja! Als downloaden is toegestaan in deze galerij en je de 4-cijferige download-PIN hebt, kun je de volgende instructies volgen:

1. Klik op het -pictogram in de bovenste balk.GA-Download-step1
  2. Voer je e-mailadres in (als je niet bent aangemeld).
  3. Selecteer de favorietenlijst die je wilt downloaden.GA-Download-step2
  4. Selecteer het Download-pictogram.GA-Download-step3
  5. Voer je e-mailadres en 4-cijferige download-PIN in om de downloadprocedure te starten.GA-Download-step4

Sharing

1. Klik op de knop Delen in de bovenste menubalk. how-to-share-gallery
  2. Selecteer het social-mediaplatform waarmee je wilt delen.
  3. Er verschijnt een pop-up van je geselecteerde social-mediaplatform. how-to-share-gallery-2
  1. Zoek de afbeelding die je wilt delen.
  2. Beweeg de muis over of vergroot de afbeelding.
  3. Klik op het -pictogram. how-to-share-individualhow-to-share-individual-2
  4. Selecteer het social-mediaplatform waarmee je wilt delen.
  1. Klik op het -pictogram op de bovenste menubalk. how-do-access-favs
  2. Selecteer de knop Delen op de pagina met het favorietenoverzicht. how-to-share-favs
  3. Voer het e-mailadres van je vrienden en een persoonlijk bericht in. Als je in plaats daarvan met je fotograaf wilt delen, selecteer je het vakje "Verzenden naar fotograaf".
  4. Klik op de knop Delen. how-to-share-favs-2
  5. Je kunt de URL voor je favorietenlijst ook kopiƫren en plakken om deze te delen op social media sites. how-to-share-favs-5